Filléres MT4171 mini USB DVB-T vevő

Korábban olvastam egy blogbejegyzést, amiben egy TP-Link routert használ fel arra a tulajdonosa, hogy IP-re ültesse a DVB-T adókat. Mivel van egy elfekvő TP-Link routerem, úgy gondoltam egy próbát mindenképpen megér, de költeni a lehető legkevesebbet akarok rá. A jel veszteségek (és az utánajárás) minimalizálása érdekében hagyományos antenna csatlakozással kellett rendelkeznie, ellentétben a blogbejegyzésbe találhatóval.

Kis keresgélés után találtam az eBay-en az MT4171 típusjelzésű, USB csatlakozós, mini DVB-T vevőre. Az ára $7.49 (itthon $25 körül kapható ugyanez).

A fizetés PayPal segítségével történt, a kereskedő nem is fogadott el más fizetési formát, a szállítás a származási helyet figyelembe véve mindössze 2 hetet vett igénybe, viszont követési számot nem kaptam. A csomag érkezésének napján a szállító cégtől kaptam egy e-mailt, amiben érdeklődnek: megérkezett-e a termék, mindent rendben találtam-e a szállítással, szükségem van-e valami információra. Egy kínai szállítótól szerintem ez igazán figyelemre méltó.

A csomagolás a lehető legolcsóbb: 2 darab, tenyérnyi habszivacs közé helyezett vevő, mini CD és egy mágneses talpú botantenna.

Olvass tovább…

2013.07.31. 08:42 - legyes