No Image

Mikor lesz kész?

2019.04.19. legyes 0

Minden melós kedvenc kérdése, kiváltképpen igaz ez a fejlesztőkre. Kicsit több, mint 3 éve foglalkozom a nap legnagyobb részében fejlesztéssel, így ezt a kérdést hallom én is a legtöbbször: Mikor lesz kész?

No Image

Amatőr webfejlesztő

2018.02.11. legyes 3

Másfél évtizede vagyok része a webfejlesztés világának. Korábban egyszerű HTML oldalak még talán mentek, de munkahelyi ártalomból kénytelen voltam jobban megismerni a dinamikus weboldalak fejlesztésének világát. Mint oly’ sokan, én is a hülyék scriptnyelvével kezdtem – a PHP-val – amit a mai napig is művelek, de még mindig amatőr szinten. Persze itt most ki leszek oktatva, hogy amatőr az, aki ingyen csinálja, profi pedig az, aki pénzért.

No Image

A weblap fejlesztés…

2012.01.24. legyes 0

Ez mennyire igaz. Nem lehet meggyőzni a megbízót, hogy ez így használhatatlan lesz, mert rá akarja dumálni a látogatóra a saját ízlését. A fejlesztő a spártai és funkcionális dolgokban hisz. A grafikus el akar kápráztatni mindenkit, de valójában a látogatónak fogalma sincs mit merre keressen. A marketinges meg reklámra is reklámot tenne, valamint „mindent a kezdőlapra” elvet erőlteti. A kép forrása „Ne törd a fejem, Felhasználóbarát webdesign”.