Melózni egy MacBook Pro 13″ Intel géppel

2021.05.01. legyes 0

Vannak akik 3 veséjüket is eladnák, csak hogy almás laptopot vehessenek. Annyira szuper pro, annyira seamless, annyira jó, annyira lealáz minden más Windows/Linux gépet… Plusz a Starbucks asztalnál, ha nem látszik az Alma logó, akkor senki vagy.

No Image

A logikátlan notebook piac

2016.09.01. legyes 0

Évek óta tele van az Internet olyan hírekkel, hogy a hordozható PC-k piaca leáldozott és biztosan a tabletek és az okostelefonok megjelenése ölte meg a piacot annyira, hogy már nem is érdemes foglalkozni vele. Volt hatása rá, biztosan, de ekkora nem. Szerintem a valódi magyarázat az, hogy a gyártók tehetnek róla.

No Image

Karácsonyi kütyüláz: Notebook vásárlás (2015)

2015.12.08. legyes 0

A karácsonyi akciók ideje elérkezett. Ilyenkor mindenki meg van győződve arról, hogy a boltok nem akarnak keresni az eladásokon, csak a vásárlóknak akarnak boldog ünnepeket. Egyet tudok érteni Gáborral, az én véleményem is hasonló: Általános igazságok: olyan gépet kell keresni, ami garanciavesztés nélkül bővíthető sok-sok garancia legyen a gépre (min. 2 év) és a javításra belföldön legyen szerviz (ennek ellenére a Lenovo gépeknél simán lehet 3 hónapos a javítási idő) [….]