Igáslovat Almára

Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok nagy rajongója az Apple világának. Régen törekedtek arra, hogy mindenki tudja használni, hogy mindenki előtt legyenek, de már akkor is feláldoztak olyan dolgokat, amiket nem kellett volna. Valamint sohasem volt korrektül beárazva egyik termékük sem.

Olvass tovább…
2020.10.11. 12:50 - legyes

Karácsonyi kütyüláz: Okostelefon (2015)

Kedvenc témám az okostelefon vásárlás, mert ez szokta okozni a legtöbb összetűzést köztem és a leendő – rendkívül elégedetlen – vásárló között, aki kb. soha nem hallgat a józan észre.

Ha egy mondattal akarom letudni, akkor azt mondom, hogy vegyél új iPhone-t. Azzal nem tudsz mellényúlni. Egy gomb van rajta, nem tudod elrontani. Amit tud, azt általában jól is tudja. Amit nem, arról pedig meg vagy győzve, hogy nincs is rá szükséged.

Az én igényeimet és lehetőségeimet sem fedi az iPhone család, ilyenkor vajon mit lehet tenni? Hát szinte mindenki az Android felé menekül. A zöld robotos világ az a terep, ami rendkívül szegény a “boldogság szigetében” viszont gazdag mocsárban.

Milyen akkor egy minimálisan elvárt hardverrel rendelkező androidos telefon? Olvass tovább…

2015.12.08. 13:07 - legyes

iPhone 3GS: iOS 4.1 update

Update #1: Határozottan gyorsabb lett a kütyü. Főleg a jegyzettömb és a kamera idegelő fél perces hatásszünete javult drasztikusan. A Game Center persze 1 teljes üres homescreen-t csinált, majd egy újabbat amin csak az ikonja van. Megállt az ütő, hogy megint eltűntek az alkalmazásaim…

Valaki mondja meg nekem, hogyan cserélhetném el a Trékomos iPhone 3GS-t egy hasonló kaliberű Androidosra (pl.: HTC Desire)? Olvass tovább…

07:33 - legyes